bel ons nu: 0513-648 299
 

Museum Hoeksche Waard – parkeren

Hoe een museum op alle manieren mooi kan zijn

Een monumentale boerderij als decor voor de toekomst van het verleden: in 2014 vestigde Museum de Hoeksche Waard zich op deze locatie in Heinenoord. Daar hoort een passende buitenruimte bij, met natuurlijk groene parkeren. Een alternatief voor bestrating moest er dus komen.

Marco van Wetten van Ars Virens is verantwoordelijk voor het ontwerp. Dan weet je dat het in harmonie en met diep respect voor de natuur is. En dat zie je bovengronds en weet je ondergronds.

Met TTE Eco Plus creëerde hij een natuurlijke parkeerplaats waar slechts enkele rijen TTE- steentjes het groen onderbreekt.

En zo kunnen bezoekers parkeren zonder het gras te beschadigen of het bodemleven te verstoren.

De uitvoering? Die werd perfect verzorgd door PJL Tuinspecialist. Mooi voorbeeld van samenwerken in de regio!

Maar werkt het nu altijd?

Dit terrein is een uitstekend bewijs van de werking: er is namelijk hier en daar geen TTE gelegd en daar zie je de bandensporen. Dat is bovengronds niet mooi, maar ondergronds raakt de aarde snel verdicht. Het resultaat: geen zuurstof en steeds minder water bij de wortel omdat het er niet meer door kan.

Maar de parkeerplaatsen doen hun werk voortreffelijk, wij zijn er trots op. En voor wie het nog niet door had; ja, we zijn wel een beetje fan van het werk van Marco….

Dus nog een werkelijk goed ontwerp nodig? Gun jezelf dan een kennismaking met Ars Virens, het zou zo maar iets moois op kunnen leveren!

Informatieformulier TTE parkeren en meer

Afbeeldingen

Toepassing

Parkeerplaatsen

Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang maximaal 2x per maand een nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.