bel ons nu: 0513-648 299
 

Cabka en TTE hebben een NLGreenlabel A!

Na het verdiende NLGreenlabel A voor TTE enkele jaren geleden, zijn nu ook alle varianten van Cabka gewaardeerd met een NLGreenlabel A. Dat betekent dat al onze ecologische erfverharding duurzame en verantwoorde keuzes zijn. En voor ondernemers komt daar nog bij dat hiermee duurzame fiscale maatregelen mogelijk zijn.

NLGreenlabel : duurzame oplossingen bereikbaar maken

Duurzame producten toepassen in de buitenruimte, soms zie je door de bomen het bos niet meer. En dat is logisch, want zo eenvoudig is het ook niet altijd. En keurmerken zeggen ook niet alles. Want voor kleinere ondernemingen zijn veel keurmerken onbereikbaar: de investering in tijd en geld is erg hoog. Dat was precies waarom NLGreenlabel het duurzaamheidslabel ontwikkelde. Want, stellen zij, wanneer helder is dat er echt genoeg duurzame oplossingen zijn en meer ondernemers hun product durven laten keuren, kunnen we Nederland veel sneller verduurzamen. Daarom is TONN al meerdere jaren partner van NLGreenlabel en zijn nu ook de Cabka producten gecertificeerd.

Buitenruimte belangrijke spil in energietransitie

Energie is de focus van de duurzaamheidsbeweging. Hoe sneller we bronnen van de aarde met rust laten, des te sneller wordt het tij gekeerd. Maar dat is slechts een gedeelte. Zonnepanelen, wind en water zijn natuurlijk onmisbaar voor onze voorzieningen. Maar juist de buitenruimte kan helpen om niet alleen nu problemen zoals wateroverlast tegen te gaan, maar ook voor de toekomst omdat je door een slimme inrichting minder energie nodig hebt.

Koel gras, hete stenen

We kunnen het vertellen, maar kijk maar:

Wat kan NLGreenlabel voor jouw project betekenen?

Dat verschilt. We koppelen je graag aan een van de adviseurs of ontwerpers die verbonden zijn aan NLGreenlabel, maar adviseren zelf ook heel graag. En deze producten toepassen is eigenlijk zo simpel!

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.