bel ons nu: 0513-648 299
 

Cabka grasrooster

De herfst komt er weer aan en  dus de regen ook. Afgelopen week heeft het weer veel geregend en kwamen er veel meldingen over wateroverlast, parkeerplaatsen die blank staan, tuinen die niet meer toegankelijk zijn, gevaarlijke situaties in het verkeer, en dit allemaal door het slechte weer…

Wij hebben de oplossing – Cabka grasrooster!

Het CABKA grasrooster is een 100% gerecycled en duurzaam rooster. Het is zo ontwikkeld dat het een ideaal contactoppervlak combineert met uitstekende doorlaatbaarheid. Het CABKA rooster is ontwikkeld voor de volgende doeleinden:

Parkeerplaatsen

Kampeerplaatsen

Erfverharding

Bermverharding

Looppaden

Paddocks

IMG_6895

Een nieuw product met meer dan 25 jaar ervaring

Met een ongekende dosis ervaring, jong technisch vernuft en veel creativiteit heeft onze partner een nieuwe serie halfverharding roosters ontwikkeld. In de komende tijd mogen wij enkele pilot- projecten aanbieden.

 

Aanleggen van het  Cabka grasrooster

Dat is eenvoudig zelf te doen. Uiteraard ontvangt u van ons een goede instructie en adviseren wij u voor uw specifieke situatie.

Het CABKA grasrooster is een 100% gerecycled en duurzaam rooster. Het is zo ontwikkeld dat het een ideaal contactoppervlak combineert met uitstekende doorlaatbaarheid.

Meer weten van de producten? Voor algemene informatie, technische specificaties en gedetailleerde informatie sturen wij u graag toe, vraag info aan . Uiteraard met alle service en advies zoals u dat van ons mag verwachten.

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.