bel ons nu: 0513-648 299
 

Duurzame producten in de openbare ruimte

Mooie duurzame producten met minder moeite die werkelijk duurzaam zijn; met de concepten van TONN maak je de keuze om in samenwerking met de natuur een prachtige openbare ruimte te creëren. Vaker dan we ons bewust zijn, worden producten toegepast die bepaald niet duurzaam zijn: met een slecht productieproces, gifstoffen of niet duurzaam voor mens, arbeid en/ of milieu en in de toepassing een aanslag op de natuur.

Mooie, goede en duurzame producten

In ons assortiment combineren we uitstraling en comfort in verantwoorde duurzame producten die voor jou en voor de natuur werken.

Wij leveren groene parkeerplaatsen, terreinen voor parkeren, evenementen en sport, manegebakken, modulaire bamboeterrassen en andere toepassingen. Door een oersterke “zwevende” buitenvloer te leggen, kan de bodem gewoon haar werk doen. Dat betekent een natuurlijke fundering als basis voor een natuurlijke en perfecte styling. Helemaal toegerust op de circulaire economie: duurzaam geproduceerd van plastic huishoudafval. Door duurzame producten toe te passen in de openbare ruimte, kunnen we met elkaar versnellen in de duurzame transitie. En uiteraard hebben we bestekteksten klaarliggen, evenals advies op maat.

Het is niet meer of- of; met onze concepten combineert u mooi, duurzaam, ecologisch en kostenvriendelijk prachtige oplossingen: 360 graden duurzaam!

Meer informatie en nieuwsgierig naar de praktijk? Neem contact met ons op voor een kennismaking!

Duurzame producten in je eigen buitenruimte

Wij zijn er niet alleen voor de openbare ruimte. Want hoe fijn is het dat je zelf iets kunt doen? Zelf hebben we thuis met alles geëxperimenteerd: parkeerplaatsen, ecoroosters, paddockroosters en het terras van gerecycled kunststof. Daarnaast horen we heel graag van klanten terug wat zij vinden. En zijn we er om mee te denken. Als je wilt, kunnen we ook uitgebreider adviseren, daar hebben we nette tarieven voor en wat we kunnen verrekenen met een bestelling doen we. Duurzame producten en duurzame relaties, dat vinden we belangrijk.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.
Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.