bel ons nu: 0513-648 299
 

 

Ruim  35 jaar geleden startte CABKA als pionier een onderneming in de recycling van kunststof. Waar veel andere partijen zich toeleggen op het vervaardigen van pellets of granulaat, heeft CABKA direct voor ogen gehad om er goede, mooie en bruikbare producten van te maken. Dat doen zij geheel in eigen beheer, maar zij vervaardigen ook producten in opdracht. En dat proces doen zij van begin tot eind: het (mede)ontwikkelen en engineeren van het product, maken van de mallen tot de productie en eventuele assemblage.

CABKA Eco Products in een geheel eigen lijn van CABKA en wij zijn exclusief importeur in Nederland. Met  goede erfverhardingssystemen, rotvrije weidepalen en meer, kunnen opdrachtgevers direct een onderhoudsarm en langetermijnoplossing toepassen. En ze werken ook met Nederlands afval! En uiteraard op een wijze die duurzaam en verantwoord is.

CABKA is voor ons een zeer gewaardeerde partner waar we ook nauw mee samenwerken. Samen kijken wij naar nieuwe mogelijkheden voor uitdagingen waar onze opdrachtgevers mee te maken hebben.

Beiden vinden wij het belangrijk om midden in de samenleving te staan. Wij doen dat door maatschappelijk verantwoord ondernemen en kijken altijd waar we jong en ouder talent een plek kunnen geven wanneer ze dat zelf niet gemakkelijk kunnen vinden. Iedereen moet kunnen meedoen, vinden wij.

Dat geldt ook voor CABKA. En ook bijzonder: bij hun fabriek in Weira staan 12 van de stekken van de kastanjeboom van Anne Frank uit Amsterdam! Daarnaast zijn ze betrokken bij veel prachtige ontwikkelingsinitiatieven. Een voorbeeld en inspiratie voor ons voor onze toekomstige groei.

 

Meer weten van het product? 


Openbare-Ruimte - kopie  Recreatie-&-Leisure  Paard-&-Agri2Tuin-&-Oprit2

Neem contact met ons op

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.

Andere producten