bel ons nu: 0513-648 299
 

Er komt altijd een tijd dat uw huidige erfverharding vervangen zal moeten worden voor nieuwe. Waarom dan niet direct kiezen voor de meest duurzame oplossing voor uw erfverharding? TONN helpt u bij het kiezen van de juiste erfverharding. Met de keuze uit verschillende soorten druk opvangende roosters is er voor elke toepassing een oplossing.

Scheuren, diepe plassen en een beschadigde toplaag. Zomaar een aantal redenen om serieus na te denken over een andere vorm van erfverharding. Uw erf verharden kan op tal van verschillende manieren. De één duurzamer dan de ander. Zou het dan niet fijn zijn om meteen te kiezen voor een lange-termijn-oplossing?

Erfverharding van TONN is die duurzame lange-termijn-oplossing.

 

   

Onze totaaloplossing voor uw erf en bodem

Met het rooster is er voor elk terrein en toepassing iets te realiseren. Erfverhardingen van TONN onderscheiden zich door hun unieke systeem waardoor de draagkracht perfect verdeeld wordt over de bodem. Wat u misschien niet wist is dat onze bodem vol met organismen zitten die lucht nodig hebben om hun werk te kunnen doen en water moet eenvoudig afgevoerd kunnen worden willen deze organismen overleven. Deze organismen zorgen ervoor dat u momenteel deze tekst kunt lezen. Zonder deze organismen zou leven op aarde namelijk niet mogelijk zijn. Voor meer informatie over CABKA kunt u op de onderstaande afbeeldingen klikken.

cabka

TONN, anders dan u gewend bent

TONN is een expert op het gebied van erfverharding. Wij zoeken altijd naar duurzame oplossingen en staan bekend om onze filosofie: Laat de natuur voor je werken! Met onze duurzame oplossingen voor erfverharding bieden wij een totaaloplossing voor tal van toepassingen. Zowel particulieren, bedrijven als overheidsinstanties weten hun weg moeiteloos te vinden naar TONN. Wij hebben voor onze klanten tal van projecten opgeleverd zoals groene parkeerplaatsen, opritten, bermverbredingen, brandwegen en groendaken. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen en helpen wij u snel verder.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.

Waarom klanten voor TONN kiezen

Particulieren, bedrijven en (overkoepelende) overheidsinstanties kiezen zonder twijfel voor TONN. Zij waarderen onze aanpak vanuit onze bedrijfsfilosofie; De natuur zijn werk laten doen voor je! Aan al onze projecten gaan onze drie kernwaarden vooraf; duurzaamheid, kwaliteit en innovatieve oplossingen. Bij alles wat we doen ademen wij deze kernwaarden en hebben zo een volledig nieuwe wijze van produceren en consumeren ontwikkeld. De tijd is nu om wat terug te doen voor onze natuur. TONN helpt daar graag bij.

Of zoals wij zelf altijd zeggen: 360 graden duurzaam!

Kies ook bewust. Kies ook voor 360 graden duurzaam. Kies ook voor erfverharding van TONN. Neem vandaag nog contact met één van onze experts op voor een persoonlijk advies op maat.

Neem contact met ons op

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.

Andere producten