bel ons nu: 0513-648 299
 

Equiday – we zijn er weer!

Equiday 8 april 2017

Is het ook voor jou het inspiratie-event van het jaar? Ooit begon het als natural horsemanship event, maar intussen is het zoveel meer! De passie voor het natuurlijk omgaan met je paard, dat staat centraal. Het team van Equiday heeft een missie: mensen inspireren, informeren, laten leren en veel laten genieten van een natuurlijke omgang met paarden.

En daarmee hebben ze wat teweeg gebracht: inmiddels 2 events per jaar waar ze regelmatig uitverkocht zijn. Je kunt bijna niet kiezen  uit de workshops en shows, er zijn verschillende lezingen waar je kennis kunt snuiven en in 3 pleinen met stands kun je alles vinden op het gebied van paarden.

Een welbekende “voor”foto. Herkenbaar? misschien tijd voor paddockroosters! op Equiday kun je ze zelf zien 🙂

Zo ook onze paddockroosters die wij meenemen naar Equiday. Wij zijn absoluut fan geworden van Equiday: Sandra en Eveline hebben dit zo vanuit passie opgezet en verspreiden daarmee een superleuk virus. En wat wij leuk vinden: ze lijken nog altijd een beetje overdonderd door de grote belangstelling. Wij snappen dat wel 😉

Afgelopen jaar gaven wij ook een lezing. We hebben er geen filmpje van, maar wel een presentatie. Dit jaar vind je alle info in onze stand en geven wij je natuurlijk ook graag direct advies.

Zien we je op 8 april?

 

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.