bel ons nu: 0513-648 299
 

EquiDay

Zaterdag 9 april wordt EquiDay gehouden in Ermelo en natuurlijk zijn wij daar ook bij. Dit evenement is voor iedereen die van paarden houdt en meer zou willen weten over paddocks, voeding, gezondheid en wat je allemaal voor leuke dingen kan doen met je paard. In de drie grote hallen worden de hele dag shows en demonstraties gegeven, zoals over Natural Horsemanship, Vrijheidsdressuur, Working Equitation, Lange teugelen, moeiteloos trailerladen, bitloos rijden, gymnastisteren en nog veel meer.

Houden van paarden en paarden houden

Ieder paardenmens heeft er wel eens mee te maken; de modderige paddock, een modderpoel bij de voerbakken in de wei, kruiwagen die vast blijft zitten, waterballet in de longeercirkel en een veel te natte rijbak. Goed nieuws; dit leed is te voorkomen!!

De oplossing: Cabka Paddockrooster!

Het CABKA Paddockrooster is een 100% gerecycled en duurzaam rooster. Het is zo ontwikkeld dat het een ideaal contactoppervlak combineert met uitstekende doorlaatbaarheid. Daardoor zal het niet in de grond zakken en is het ook geschikt voor paddocks, longeercirkels en rijbak. Het Cabka Paddockrooster is met recht de beste voordelige oplossing dus! De paarden kunnen in natte jaargetijden gewoon in de paddock blijven lopen;  geen plassen met water meer in het land en jij hoeft nooit meer geulen te graven om te draineren.­ ­­­­

In onze stand is nog veel meer informatie te vinden over de Cabka Paddockroosters en ook over onze milieuvriendelijke parkeerplaatsen van TTE Eco Plus, onze weidepalen van gerecycled kunststof en meer. Natuurlijk kan jij hier zelf de producten zien, voelen en vragen stellen. Concreet advies: neem foto’s mee van jou paddock dan kunnen wij een passend advies geven.

Win paddockroosters voor een droge paddock!

equiday winactie Social media

Heb jij het modderigste paard van Nederland? Doe mee met onze fotowedstrijd. Voor meer info zie Facebook TONN concepten en EquiDay-actie

Locatie: de Beek 125, Ermelo (KNHS Centrum)
Programma van 10.00 – 17.00 uur
Toegang vanaf 9.45 uur
Honden toegestaan, mits aangelijnd
Voorverkoop vanaf 1 maart
€ 12,50 (tot 12 jaar € 7,50)
Prijs aan de kassa € 15

Equiday.nl

 

 

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.