bel ons nu: 0513-648 299
 

Natuurlijke erfverharding van TONN op de Klimaattop Noord NL

Werken aan concrete plannen die bijdragen aan de klimaatneutraliteit in 2050. Dit is vorig jaar gebeurd tijdens de Nationale Klimaattop. Maar dat alleen is niet goed genoeg. Daarom is er dit jaar de Klimaattop Noord NL. Dit is een initiatief van de drie noordelijke provincies Friesland, Groningen en Drenthe samen met het bedrijf New Energy Coalition. Op deze dag komen bedrijven, overheden en instellingen samen om nog concretere plannen te maken en elkaar te inspireren over de duurzame mogelijkheden.

Natuurlijk zijn wij er ook bij! Wist je dat groen veel invloed had op ons energieverbruik? Dat maakt onze oplossingen ook zo praktisch en dus ook op zijn plek op de werkvloer verdient.

Een ander bedrijf wat ook aanwezig is op de Klimaattop Noord NL is Omrin. Omrin is een bedrijf dat gespecialiseerd is in afval. Een deel van het afval dat Omrin ophaalt wordt weer gebruikt om onze roosters van te maken. Een ideale samenwerking!

Waarom zou je naar Klimaattop Noord NL gaan? Klimaattop Noord NL is iets voor je als je inspiratie wilt op doen, meer kennis wilt over duurzaamheid en je nieuwsgierig bent naar alle mogelijkheden.

Wil je komen? Inschrijven kan hier: http://www.klimaattopnoord2017.nl/inschrijven

 

Klimaattop Noord NL is op 9 november 2017 in het Energy Academy gebouw in Groningen.

Tot 9 november!

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.