bel ons nu: 0513-648 299
 

Het weer houdt ons lekker bezig…

Verzuchtten we onlangs nog dat de zomer maar niet verschijnt, schiet in één dag het kwik spontaan met 10 graden de lucht, en de teleurstelling valt weer mee. Dat had nou ook weer niet gehoeven. Een beetje stabiliteit graag met zomerse temperaturen, dat is de wens van veel mensen.

Alles met mate…..

Dat is nu net wat steeds minder lijkt te gebeuren en daar zullen we rekening mee moeten houden. Het lijkt er op, dat steeds meer mensen beginnen te zien dat de maten veranderen. En een kleinere groep neemt al stappen.
In de G7, zijn onlangs de ambities uitgesproken over temperatuurstijging, “we willen niet meer dan 2 graden”. Tja….
Het is niet nieuw, maar wij houden er van naar oplossingen te kijken die iedereen kan toepassen. En die 360 graden duurzaam en vooral van alle kanten leuk zijn. Dus de kolencentraleproblemen laten we bij de leiders, wij leveren regelmatig inspiratie voor ons allemaal:

Van overheid tot ontwerper, hovenier en particulier.

Ondergronds en bovengronds, van onszelf maar ook zeker van andere organisaties met prachtige dingen. Dat doen we altijd op onze Google+ pagina, LinkedIn en regelmatig op andere social media. Natuurlijk sturen we het ook graag op verzoek!

Waar hebben we het zoal over de laatste tijd?

Irma heeft een infographic gemaakt over alles wat ons bezighoud.

 

Infographic, waar we het zoal over hebben

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.