bel ons nu: 0513-648 299
 

Paard & Erfgoed

Zelf paddockverharding ervaren op Paard & Erfgoed

Pierre_Fleury_logo

Wat een mazzel, dit evenement vind zo ongeveer plaats in onze achtertuin. Inmiddels het 10e jaar en daarvan hebben wij er al een aantal rondgelopen als bezoeker. Paard & Erfgoed is leuk, informatief, bijzonder en met stip een “omrijd-evenement”. Je kunt je rustig een dag vermaken met alle shows en andere bezienswaardigheden. Het laat zich niet echt vatten in een zin, Paard & Erfgoed is meer dan een fair, meer dan een event en meer dan een plattelandsmarkt. Ofwel: kom en geniet!

Paard & Erfgoed: ook 2 gebieden van TONN

Wij zijn voor een goed en natuurlijk erf: we leggen de groene parkeerplaatsen, opstelplekken en meer om de grond te beschermen en toch met alle comfort te kunnen belasten.

Ook paarden liggen ons na aan het hart: we hebben ze zelf – ze maken zelfs onderdeel uit van ons testpanel . En zo hebben we nu een aantal oplossingen voor een goede paddockbodem, weidepaden en meer.

Kom zelf testen tijdens Paard & Erfgoed

De paarden van Wendy Bouwense tref je tijdens Paard & Erfgoed in op Cabka paddockroosters. Ook laten we je zien wat andere oplossingen – zoals puin en vlokken – kunnen doen. En natuurlijk kun je zelf voelen, kijken en vragen stellen.

Concreet advies? Neem dan foto’s mee van je paddock.

paddock_voerplaats_paarden_TONN_TTE

We geven een paddock weg!

Ja, je maakt tijdens Paard & Erfgoed kans op 10m2 paddockroosters als je mee doet aan de prijsvraag. Win je niet? Je kunt ook gebruik maken van de introductieaanbieding! We vertellen je er alles over. En mocht je onverhoopt toch winnen? Dan verrekenen we dat natuurlijk gewoon.

Het programma

Dat kun je allemaal lezen op Paard & Erfgoed- programma en meer

Zien we je daar? Je vindt ons in de tent bij Cowgirlstore, Superfit Horse en natuurlijk Wendy Bouwense

Zondag 6 september

10.00- 17.00 uur
Hoeve Bochoord
Boylerstraat 4
Boschoord
entree:
volwassenen € 6,-
kinderen ( 3- 12 jaar) € 4,-
Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.