bel ons nu: 0513-648 299
 

Oprit en parkeerplaats particulier

Een verzakte oprit van betonklinkers waar 8 maanden per jaar plassen stonden, een stuk gras waar eerder een greppel zat en bij een kleine regenbui de grasmaaier wegzakte en een groot terrein met puin en houtsnippers met vergelijkbare problemen; dat was de uitgangssituatie. Een ondergrond van zand op leem is ook lastig.

Er werd een laag van 7 centimeter grof gebroken zand gemengd met teelaarde opgebracht, slechts uitgeveegd en niet geëgaliseerd. Vervolgens werd het TTE Eco Plus systeem zelf gelegd, gevuld met aarde ( laten inklinken tot 1-2 centimeter onder de rand) en werd gras gezaaid en een smal klinkerpad gemaakt.

Resultaat: een fijne natuurlijke uitstraling terwijl een enorm oppervlak benut kan worden voor parkeren, rijden en de tractor.

Tips na de aanleg: gebruik bij voorkeur het beroostersubstraat, dat scheelt heel erg veel onkruid! En hier is ook geen fijnnet gebruikt, dat had de aanleg flink versneld omdat nu veel tijd nodig was telkens de aarde tussen de vertanding weg te krijgen bij aanleg.

Het wordt nu gewoon meegenomen in de maaibeurten, maar dat is veel minder vaak nodig vanwege het speciale mengsel. Nooit meer anders, het ziet er fantastisch uit!

Neem contact met ons op
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief