bel ons nu: 0513-648 299
 

TONN is populair bij paardenliefhebbers

“Ben ik niet” hoor ik een aantal van u denken. “Dus wat moet ik daar mee? “.  Toch is het best aardig om dit stukje even te lezen. Paarden zijn in essentie de voorloper van de auto toch? En met 4 hoeven kunnen ze net zoveel modder creëren als een auto op 4 wielen.  Nou, dat is dus aan de lopende band ellende voor paardeneigenaren. En niet alleen voor de paarden – ook voor de mensen die met kruiwagens mest en voer door de modder moeten ploegen.  Dus strooiden ze puin, stortten ze zand en zetten van ellende de paarden op stal. Best vergelijkbaar met wat veel mensen met hun oprit, parkeerplaats en opstelplaats hebben geprobeerd.

En toen was er het Cabka paddockrooster.

En daarmee een permanente oplossing.

En alsof iedereen er op gewacht had, wisten ineens veel mensen ons te vinden. Geweldig natuurlijk. En wat helemaal leuk is: we hebben met enkelen een aantal dingen uit geprobeerd. Samen investeren en kijken wat er gebeurt wanneer je het nog gemakkelijker aanlegt.

En wow, wat een enthousiasme! Wat ontzettend gaaf om zo samen te werken en te delen. En met als resultaat dat we weer meer hebben geleerd over de kracht van het product en de wensen van onze klanten. Hieronder het prachtige resultaat van de paddock bij Wendy Bouwense.

TONN Cabka Paddock rooster TONN Paddock rooster

Wie bepaalt wat goed is…

Het was ook een lesje voor ons. Nu weten we dat het niet gaat om wat wij voldoende resultaat vinden, maar wat de gebruiker er van vindt. Dus TONN zal ongetwijfeld in de toekomst vaker te zien zijn in een agrarische omgeving…

Onze Cabka Paddock Roosters vind u hier

Ook een uitdaging op dat vlak of eens kijken hoe we het bij u thuis kunnen oplossen?

Neem contact op via mail of bel ons!

 

 

 

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.