Over ons

Over ons

Wij zijn twee van de grote middenmoot: de mensen die de wereld een beetje mooier willen maken en goed willen achterlaten. Maar dan wel op een praktische en beetje comfortabele manier, dan kun je flinke meters maken met elkaar.

Kennis en ervaring

Dat is gebleken. Sinds wij in 2013 eigenlijk alleen maar onze expertise zouden inzetten voor de voorloper van TONN, hebben we geleerd en ontwikkeld. We hebben op de knieën gelegen om te zien hoe het nu werkt. In de aarde gewroet om te zien hoe we dat nou het beste laten werken voor die groene parkeerplaatsen en later paddocks. De grasacademie zag ons ijverig luisteren, kijken en schrijven. We leerden van projecten die niet in een keer goed waren.

Al die kennis zetten we dagelijks in voor jouw project. Van parkeerterrein van 4000m2 tot paddock met daarin 4 m2. paddockroosters.

Samenwerken

Ja hoor, wij proberen iedere dag weer hoeveel plezier er in ons werk past. En dat is veel. Omdat we met toffe concepten letterlijk de straat groen kleuren. Maar zeker ook omdat er zoveel goede en leuke mensen en organisaties werken aan de groene duurzame oplossingen. En dat geeft veel energie. Ben jij ook zo? Dan kan het bijna niet missen en gaan we vast kennismaken.

Wij zijn transparant. Naast plezier en onze deskundigheid, werken we ook met open vizier. En dat verwachten we van onze partners ook. Dan verwijzen we onze relaties met plezier en vertrouwen aan je door.

Neem contact met ons op!

Bel mij terug

Wil je dat wij jou even (video)bellen op een later tijdstip? Klik dan hieronder op de button.

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in.

Openingstijden

ma t/m vr: 08.00 – 17.00 uur

Past dat niet in jouw agenda? Mail dan even voor een afspraak!