Bermverharding

Beschermende bermverharding

Landelijk wonen; wij vinden het fantastisch. Maar af en toe is het flink uitwijken voor het agrarisch materieel en op de heel pittoreske weggetjes is het al een uitdaging een SUV te passeren.

Wanneer je een oplossing zoekt voor de (nog niet) beschadigde bermen, kunnen wij een uitkomst bieden met groene en circulaire bermverharding.


Mogelijkheden voor jouw bermverharding

Zullen we voor de verandering beginnen met wat je niet realiseert met onze bermverharding?

Geluid

Wanneer je eigenlijk niet wilt dat de weggebruikers op de bermverharding komen, kan het handig zijn als het geluid geeft. Door extra ribbels bijvoorbeeld.

Doet onze bermverharding niet.

Opvallen

Nouja, het kan wel, maar in principe laat je het lekker groen worden. Misschien ontmoedigt dat ook wel omdat je het gewoon iets minder ziet. In zwakke bermen wordt, naast een goede onderbouw, ook wel gekozen voor grindvulling. Gaat het niet op in de berm, maar wel weer iets meer weg dan bermverharding.

Wat bereik je dan wel met onze bermverharding?

Stevigheid, een ingepaste oplossing, alle mogelijkheid om snelheid te ontmoedigen, circulair materiaalgebruik, bijdrage aan drainage vanaf de weg, extra stukje groen en biodivers en een natuurlijker uitstraling.

Is dat wat je zoekt? Dan denken we graag met je mee voor de beste aanleg.

Bestek

Bestekteksten  vraag je gemakkelijk bij ons op. Daarin vind je de specificaties en juiste algemene omschrijvingen. Let wel op: de opbouw is echt afhankelijk van de omstandigheden en het gebruik, evenals keuzes voor grassoorten, stenen en inbouw solarverlichting. Zoek even overleg voor je je definitieve bestek oplevert, van harte welkom!

Aanleg

Op basis van een goedgekeurde offerte leveren wij je uit wanneer en waar je dat wilt.

TAWWA

Vraag eenvoudig een offerte aan.


Neem contact met ons op!

Bel mij terug

Wil je dat wij jou even (video)bellen op een later tijdstip? Klik dan hieronder op de button.

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in.

Openingstijden

ma t/m vr: 08.00 – 17.00 uur

Past dat niet in jouw agenda? Mail dan even voor een afspraak!