Parkeerterrein

Groen, klimaatbestendig en economisch parkeerterrein

Ken je ze: zo’n parkeerterrein waar je ’s zomers wegbrandt en bij regen tussen de plassen moet laveren? Asfalt en steen zijn om veel redenen vaak niet nodig en je haalt er zeker geen extra waarde mee.

Wij zorgen er met erfverhardingsroosters, goede substraten en sterke grasmengsels voor een natuurlijk en fijn parkeerterrein  waar auto’s uitstekend parkeren terwijl intussen de natuur zorgt voor een uitstekende drainage, gras zijn positieve invloed op CO2 kan uitvoeren en bezoekers de omgeving prettiger en veiliger vinden.

Dan is het eenvoudig te bedenken dat je hiermee ook het beste evenemententerrein creëert 😉


Aanpak voor jouw groene parkeerterrein

We stappen in waar jij bent in het proces: van idee tot leveren en aanleg. En in ieder fase kunnen we andere partijen adviseren, bijvoorbeeld als je een aanlegpartij zoekt.

Ontwerp

In de ontwerpfase kunnen we meekijken. Kan bijvoorbeeld een boom gespaard worden omdat je met ons concept rond de boom kunt parkeren? Wil je weten wat in de woonwijk groen kan en wat grijs moet? We helpen je vragen te beantwoorden om tot het beste ontwerp te komen.

Bestek

De goede opbouw, specifieke factoren vertalen; ook hier kun je op ons rekenen. Wel op basis van de informatie die jij aangeeft. Maar wil je gewoon de bestekteksten? Dan vraag je die simpel bij ons op. Daarin vind je de specificaties en juiste algemene omschrijvingen. Let wel op: de opbouw is echt afhankelijk van de omstandigheden en het gebruik, evenals keuzes voor grassoorten en loopstroken, stenen en inbouw solarverlichting. We kunnen je de zaadmengsels leveren Prima om mee te nemen in de eerste opzet van je plan, maar zoek even overleg voor je je definitieve bestek oplevert.

Aanleg

Op basis van een goedgekeurde offerte leveren wij je uit wanneer en waar je dat wilt. Op verzoek kijken we graag met je mee op locatie. Alles voor een goede aanleg en prachtig resultaat!

TAWWA

Vraag eenvoudig een offerte aan.


Neem contact met ons op!

Bel mij terug

Wil je dat wij jou even (video)bellen op een later tijdstip? Klik dan hieronder op de button.

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in.

Openingstijden

ma t/m vr: 08.00 – 17.00 uur

Past dat niet in jouw agenda? Mail dan even voor een afspraak!