bel ons nu: 0513-648 299
 

Camperplaats

Altijd mooie en groene camperplaats?

Als camping-eigenaar wilt u het toenemend aantal camper-eigenaren natuurlijk ook een mooie plek bieden op uw terrein. Dan moet het veld wel voldoende draaglast hebben om de camper en vooral de parkeerbewegingen probleemloos te kunnen dragen.

Met het TTE lastverdelingssysteem heeft u en permanente oplossing waardoor uw terrein 365 dagen per jaar probleemloos gebruikt kan worden zonder schade op te lopen.

Wat doet het lastverdelingssysteem?

  • Natuurlijke drainage. Het water kan direct de grond in en blijft zo het gebied voorzien van een gezond grondwaterpeil terwijl het oppervlak droog blijft.
  • Altijd mooi gras. Gras wordt bovengronds beschermd door de kamers in het systeem. Ondergronds blijft altijd voldoende lucht, voeding en vocht beschikbaar omdat het systeem verdichting van de grond voorkomt.
  • Een stabiele ondergrond voor parkeren en belasten. Het systeem legt als het ware een zwevende vloer waardoor de bodem los en levend blijft en is daarmee een draagconstructie voor voertuigen.

camperplaats

Ook een oplossing voor parkeren en caravans

Een natuurlijke sfeer is voor veel mensen een belangrijk argument om te gaan kamperen. Veel buiten zijn, vogeltjes horen fluiten en groen om zich heen; dat geeft rust en gevoel van er echt uit zijn. Met het TTE systeem is dat een fluitje van een cent: het kan bestrating, grind en meer vervangen, geeft bomen lucht en is helemaal groen!

Veel campings en ook gemeenten hebben aparte camperplaatsen. Maar u kunt het systeem ook meer toepassen waardoor u flexibeler met de ruimte kunt omgaan en u het seizoen zelfs kunt verlengen.

Camperplaats aanleggen, kosten en meer…

Vaak is het systeem voordeliger dan drainage, riolering en bestrating. Dat komt deels door de aanleg, die is eenvoudig en zou u deels zelf kunnen doen als u dat wilt. En buiten het seizoen aanleggen? Dat kan! Wij adviseren u graag hoe.

Zakelijk aanschaffen: fiscaal voordeel door een NLGreenlabel!

U kunt MIA/VAMIL aftrek aanvragen omdat het tot de duurzame producten behoort. Daarmee maakt u niet alleen uitstekende milieukeuzes, het levert nog voordeel op ook.

Meer voor uw camping

In ons assortiment vindt u meer mogelijkheden om uw camping meerwaarde te geven. Kijk ook eens bij Cabka Grasrooster

Op aanvraag leveren wij ook speeltoestellen en unieke objecten. Wij komen graag een keer langs voor een creatieve invulling! Maak een afspraak.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.

Informatieformulier TTE parkeren en meer

Dit is een toepassing van:

Duurzame producten

Mooie duurzame producten met minder moeite die werkelijk duurzaam zijn; met de concepten van TONN maakt u de keuze om in samenwerking met de natuur een prachtige buitenruimte te creëren. Lees meer

Andere toepassingen van TONN

Looppaden – maar dan beter, natuurlijker en gezonder!

Volledig verharde looppaden: slechte waterafvoer en slecht voor de gebruiker! Hoeveel looppaden zijn werkelijk 365 dagen per jaar goed toegankelijk? TTE combineert de goede eigenschappen van halfverharding, bosbodems en asfaltbestrating Lees meer

kunststof terrasplanken_TONN_Govaplast

Kunststof terrasplanken Govaplast

Een terras  van gerecycled kunststof: relaxen op design Vergeet alles wat u weet over gerecycled kunststof, de ingeprinte houtnerf en de holle planken die kromtrekken. de kunststof vlonderplanken van  Govaplast past Lees meer

Paddocks – paddockroosters

De beste vloer voor je paarden met paddockroosters Laat de natuur voor je werken voor een fijne paddock of rijbak! Iedere paardenbezitter krijgt vroeg of laat te maken met een Lees meer