Camperplaats

Maak je camperplaats altijd groen en comfortabel

Altijd een fijne kampeer- en camperplaats; daar hoort geen modder bij. Niet fijn voor je gasten en zeker niet fijn voor jou, want dat is de start van de vicieuze cirkel van “stuk en herstel”. Op dus naar een groene, onderhoudsarme bescherming van je grasveld. Zodat jij zomer en winter, “come rain, come shine” zonder moeite gasten kunt ontvangen op een mooie camperplek.

En dat met een Nederlands, circulair en letterlijk groen product. Waar je nog fiscale voordelen op krijgt ook! Hoe leuk kun je het maken 😉


Aanpak voor jouw groene camperplaats

We stappen in waar jij bent in het proces: van idee tot leveren en aanleg. En in ieder fase kunnen we andere partijen adviseren, bijvoorbeeld als je een aanlegpartij zoekt. Ben je nog in de oriëntatie? We inspireren je graag voor je hele terrein. Niet om “vol te gooien” maar omdat we zoveel mooie producten kennen van goede bedrijven.

Ontwerp

In de ontwerpfase kunnen we meekijken. Kan bijvoorbeeld een boom gespaard worden omdat je met ons concept rond de boom kunt parkeren? Wil je weten waar je het grone kunt houden, waar je niets nodig hebt en waar bijvoorbeeld grind, lava of olivijn een goede optie is? We helpen je vragen te beantwoorden om tot het beste ontwerp te komen.

Bestek of booschappenlijst

De goede opbouw, specifieke factoren vertalen; ook hier kun je op ons rekenen. Wel op basis van de informatie die jij aangeeft. Maar wil je gewoon de bestekteksten? Dan vraag je die simpel bij ons op. Daarin vind je de specificaties en juiste algemene omschrijvingen. Let wel op: de opbouw is echt afhankelijk van de omstandigheden en het gebruik, evenals keuzes voor grassoorten en loopstroken, stenen en inbouw solarverlichting. We kunnen je de zaadmengsels leveren Prima om mee te nemen in de eerste opzet van je plan, maar zoek even overleg voor je je definitieve bestek oplevert.

Aanleg

Op basis van een goedgekeurde offerte leveren wij je uit wanneer en waar je dat wilt. Op verzoek kijken we graag met je mee op locatie. Alles voor een goede aanleg en prachtig resultaat!

TAWWA

Vraag eenvoudig een offerte aan.


Neem contact met ons op!

Bel mij terug

Wil je dat wij jou even (video)bellen op een later tijdstip? Klik dan hieronder op de button.

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in.

Openingstijden

ma t/m vr: 08.00 – 17.00 uur

Past dat niet in jouw agenda? Mail dan even voor een afspraak!