Oprit

Maak jij de mooiste oprit?

Tegel eruit, plant erin – NK tegelwippen… Met deze oprit hoeft dat niet ( tenzij je vervangt natuurlijk). Maar het principe is simpel: je legt in no time een oprit waar je vervolgens gras zaait, of (deels) duurzaam grind strooit.

Dat scheelt hitte en iets van 20 regentonnen, of meer. Doe je nog iets leuks bij het gras in, dan zorg je ook nog voor een heul fijne microwereld. Nog meer redenen nodig? Check dan eens de tekening bij TAWWA.


Aanpak voor jouw groene oprit

Als je mazzel hebt, heeft de projectontwikkelaar als gezorgd voor groene opritten. Dan hoef je alleen maar te genieten. En je te realiseren dat je nauwelijks iets hoeft te doen als de ontwikkelaar de juiste grasmengsels heeft gebruikt.

Maar ga je vervangen of regel je het zelf bij je nieuwbouw? Weet dan dat je met deze opzet helemaal “futureproof” bent: je voert regenwater af op eigen terrein, werkt mee aan een gezond grondwaterpeil, stimuleert biodiversiteit, werkt hittestress tegen en verhoogt de economische waarde. Echt! Kijk maar eens op TEEB stad.

Ontwerp

Wil je het helemaal groen, twee grindstroken, een loopstrook van steentjes, loopverlichting ( solar natuurlijk), sedum, plantjes of nog iets anders? Kan allemaal. We tippen je graag waar je daarvoor terecht kunt. Kijk ook eens in de NLGreenlabel productcatalogus, te beginnen bij ons 😉

Aanleg

Op basis van een goedgekeurde offerte leveren wij je uit wanneer en waar je dat wilt. Op verzoek verbinden we je graag aan een bedrijf dat voor je kan aanleggen, maar je kunt het ook zelf. Natuurlijk krijg je een montagehandleiding bij. Alles voor een goede aanleg en prachtig resultaat!

TAWWA

Vraag eenvoudig een offerte aan.


Neem contact met ons op!

Bel mij terug

Wil je dat wij jou even (video)bellen op een later tijdstip? Klik dan hieronder op de button.

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in.

Openingstijden

ma t/m vr: 08.00 – 17.00 uur

Past dat niet in jouw agenda? Mail dan even voor een afspraak!