Boomwortelbescherming

Alle ruimte gebruiken met boomwortelbescherming

Bomen hebben lucht en water nodig om gezond te blijven. Tot zover geen nieuws. En…. mensen hebben groen nodig in hun omgeving. omdat het CO2 bindt, verkoeling brengt bij hoge temperaturen en water opneemt bij regen. Wanneer je rond de bomen groen creëert, wordt het al een stuk gemakkelijker en natuurlijker. Maar die ruimte heb je vaak ook gewoon nodig. Met onze verharding kan dat, door de lastverdeling die onze roosters hebben. Zo creëren we natuurlijke boomwortelbescherming.

Zodat jij er niet over struikelt 😉


Aanpak boomwortelbescherming

Een oplettende voorbijganger zal vooral de afwezigheid van zichtbare boomwortelbescherming opvallen. Met onze concepten wordt niets boven het maaiveld geconstrueerd. Licht uitgraven, een specifiek substraat opbrengen, roosters plaatsen en opvullen met substraat en gras of andere open vulling. Dat is het in het kort!

Soms is het niet genoeg, maar….

Wij werken veel samen in ons duurzame netwerk. Met partijen die goede en eerlijke producten hebben. Wanneer de druk op het terrein te groot is bijvoorbeeld, betrekken we de juiste leveranciers. Open en transparant.

De afgelopen jaren hebben we veel kennis opgedaan over alle mogelijke duurzame producten en fijne leveranciers en aanlegpartijen. Die net als wij de beste duurzame projecten willen. Wil je ons inschakelen als adviseur voor producten? Neem dan ook contact op. Dat verdien je snel weer terug in tijd en kwaliteit!

Vraag eenvoudig een offerte aan.


Neem contact met ons op!

Bel mij terug

Wil je dat wij jou even (video)bellen op een later tijdstip? Klik dan hieronder op de button.

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in.

Openingstijden

ma t/m vr: 08.00 – 17.00 uur

Past dat niet in jouw agenda? Mail dan even voor een afspraak!