bel ons nu: 0513-648 299
 

Govaplast – ontstaan in 1995 – heeft zich helemaal toegelegd op het ontwerpen, vervaardigen en distribueren van producten van gerecycled kunststof voor de buitenruimte. Govadeck is de merknaam van de terrassen en vlonders die wij verkopen. Een prachtige kwalitatieve productlijn die de visie van Govaplast typeert.

“Once is not enough” stellen zij. Ofwel: plastic kun je zoveel vaker gebruiken en zelfs upcyclen! En dat is exact wat zij doen. Zij willen met name die voortrekkersrol spelen als innovator met vernieuwende eigentijdse producten met een hoog kwaliteitsniveau. En dat is exact waarom wij graag met hen samenwerken. Wat ons betreft zijn de producten zo robuust dat wij ze ook rustig voor intensieve en openbare ruimtes adviseren. En niet alleen in productie en grondstof zijn ze duurzaam; ook in onderhoud. Want nooit meer in de weer met ingewikkelde onderhoudsproducten is ook een besparing van grondstoffen.

Zij vinden een goede samenwerking belangrijk, want met elkaar zorg je voor een prachtig eindresultaat. En zoals bij al onze merken, is dat een van de redenen waarom wij een partnerschap hebben.  Want wij willen leveranciers die net als wij helemaal gaan voor hun klanten. Met advies, service en plezier!

Govaplast heeft een uitgebreid productgamma met vlonderplanken, speeltoestellen, meubilair en meer. Wij leggen ons vooral toe op producten voor de openbare ruimte, recreatie, vrijetijd en in particuliere omgeving. Meer weten van de producten? Klik dan snel door naar de pagina van je keuze.

Meer weten van het product? 


Openbare-Ruimte - kopie  Recreatie-&-Leisure  Paard-&-Agri2Tuin-&-Oprit2

Neem contact met ons op

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.

Andere producten