bel ons nu: 0513-648 299
 

TTE Eco Plus kunststof grastegel

Bent u op zoek naar een goed alternatief voor de kunststof grastegel? Een duurzaam product dat in harmonie met de natuur samen werkt?

Kunststof grastegel, maar dan beter

De kunststof grastegel is een product welke we regelmatig tegen komen bij erfverhardingen of halfverhardingen. De kunststof grastegel is al een duurzamer product dan bijvoorbeeld de grasbetontegel, maar wij bij TONN hebben exclusief voor de Nederlandse markt hét duurzame alternatief.

Als officiële importeur van het gepatenteerde TTE®-systeem bieden wij een zeer exclusief klimaatconcept.

parkeerstrook_TTE_grastegel_lastverdelingssyteem_TONN

Waarom TTE® duurzamer is dan de kunststof grastegel

Laten we beginnen met een weetje: Wist u dat in de bovenste 30 cm van een vierkante meter grond zo’n 200 Miljoen organismen leven? Organismen die het leven op aarde mogelijk maken. Zonder deze organismen is leven op onze aardbol voltooid verleden tijd.

We hebben nog een tweede weetje voor u: Wist u dat op uw huid zo’n 3 kg aan micro-organismes leven? Micro-organismes die het voor u mogelijk maken dat u leeft. Dat u ademt. Dat u hier rondloopt op deze aarde.

Wanneer onze huid, beter gezegd onze poriën, verstopt raakt en geen uitwisseling meer heeft van vocht en lucht sterven we. Eigenlijk heel logisch. Maar toch doen wij met de aarde wat wij nooit met onze huid zouden doen; volbouwen met materiaal wat ademen en vocht-afvoering onmogelijk maakt.

TTE® maakt de afvoer van vocht en ‘het ademhalen’ van de aarde mogelijk. Maar er is meer…

TTE® en de unieke eigenschappen

TTE® is duurzaam. Ecologisch zeer verantwoord. Relatief goedkoop. En 100% recyclebaar.

Dit zijn eigenschappen die de kunststof grastegel op zich ook heeft, maar het TTE® systeem heeft één heel groot pluspunt t.o.v. andere duurzame producten zoals de kunststof grastegel; het draagvermogen.

TTE_grasrooster_800x400x60_TONN_lastverdelingssysteem  grastegel duurzaam

De kunststof grastegel zien we vaak terug op plekken waar slechts licht verkeer of incidenteel zwaar verkeer voor komt. Het TTE®-systeem heeft een unieke manier van het verbreden van de draaglast zodat deze ook toepasbaar is op plaatsen waar zwaar verkeer voor komt. Dit maakt TTE® hét perfecte alternatief voor.

Hét alternatief voor kunststof grastegels kan gebruikt worden voor o.a.:

  • Parkeerplaatsen
  • Opritten
  • Wegverbredingen
  • Brandwegen
  • Wegmarkeringen
  • Taludverstevigingen

Neem direct contact met ons op om u te laten adviseren over hét alternatief van de kunststof grastegel.

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.