bel ons nu: 0513-648 299
 

TTE met grind en meer

Grind is toch al halfverharding?

Van oudsher wordt grind toegepast als halfverharding. En even lang is kuilvorming en onderhoud een veelgehoord probleem. Wanneer u al meer over TTE heeft gelezen, begrijpt u waarom: door belasting raakt de grond verdicht en kan de natuur haar werk niet meer doen. De 2 miljoen micro-organismen in een gezonde bodem zijn de levende waterafvoer, luchttransporteurs en reinigers.

Wat grind wel doet is een smalle drainerende bovenlaag creëren; het water kan tussen de steentjes sijpelen. Maar dan stopt het.

TTE & grind: een perfect duo

Samen leveren ze alleen maar voordelen: het grind geeft een mooie uitstraling ( ook in combinatie met grind) en de TTE zorgt er voro dat u geen last heeft van de gebruikelijke nadelen van grind.

Het resultaat:

  • een lastverdelingssysteem dat geen onderhoud vraagt
  • tot 40% minder grind nodig
  • niet meer bijvullen
  • geen plassen en kuilen
  • een levende ondergrond: een enorm drainerend oppervlak

Toe te passen voor verschillende oplossingen: van parkeerplaatsen en overloopstroken tot wandelpaden.

TTE & hout: een flexibele oplossing!

In basis vormt TTE het fundament voor iedere goede vloer. Wanneer u een terras zoekt dat alleen in het seizoen moet liggen, is dit een fantastische combi. Dit kan met gerecycled kunststof.

Meer lezen

Andere materialen

TTE is een lastverdelingssysteem en kan als fundament uitstekende werk verrichten onder alle vormen van bestrating en verharding. Laat ons creatief meedenken voor een mooi en duurzaam resultaat! contact

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.