bel ons nu: 0513-648 299
 

TTE Eco Plus – Grasrooster

Bent u op zoek naar een goedkoop en duurzaam alternatief voor de grasbetontegel voor uw parkeerplaats of erf? Dan hebben wij de ideale oplossing voor u, het TTE Eco plus rooster! Een grasrooster die zorgt voor een natuurlijke drainage en die ook nog eens goed is voor het milieu.

grasrooster  grasrooster looppad

Wat maakt het grasrooster zo uniek?

Door het gebruik van TTE® kan de grond als het ware blijven ademen en het regenwater kan op een eenvoudige en natuurlijke manier de grond in. Op deze manier heb je een wegverharding en tegelijker tijd is het goed voor het milieu.

Maar dat is niet het enige, TTE® is ook:

  • zeer milieuvriendelijk
  • bijzonder duurzaam
  • relatief goedkoop om te produceren en aan te schaffen
  • 100% recyclebaar

Het grasrooster

Daarnaast heeft het TTE® systeem ook een zeer unieke eigenschap. wat hem veel interessanter maakt dan alle andere Grasroosters. Bij de meest gebruikte vormen van halfverharding of erfverharding is slechts een geringe draagkracht van toepassing. Grasbetontegels en kunststof grasroosters zijn bijvoorbeeld alleen geschikt voor licht- en sporadisch zwaar verkeer.

TTE rooster

Door het unieke lastverdeling systeem is het TTE – systeem geschikt op plaatsen waar zowel licht- als zwaar verkeer aanwezig is.

De technische werking

het TTE systeem vormt samen met een goede onderbouw als het ware een zwevende vloer. dit vangt de druk op zodat (verdere) verdichting voorkomen word en een directe halfverharding ontstaat waarover onder andere voertuigen over geen kunnen rijden. De onderbouw zorgt ook voor een goede doorlating van het water, het regenwater druppelt de bodem in. Er zijn dan geen kunstmatige afvoeren meer nodig, we laten de natuur het werk doen.

Hét alternatief voor halfverharding kan voor veel doeleinden gebruikt worden. Zowel particulieren en bedrijven als voor overkoepelende overheidsinstanties schakelen de hulp van TONN in bij:

Neem gerust contact op met ons via de mail

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.