bel ons nu: 0513-648 299
 

TTE Service

Grondstoffen efficiënt gebruiken en projecten  zo kien mogelijk  uitvoeren; dat is duurzaam voor de korte en lange termijn. Wij verkopen niet zo maar onze producten. De toepassing maakt immers het succes.

Dus  kun je bij ons rekenen op gedegen advies, actief meedenken en zeker ook het leveren van andere producten of diensten die je in het project nodig hebt.

Daarom hebben wij TTE service en garantie voor onze klanten:

TONN service en garantie

  1. Wij geven altijd  ons beste advies. Ook als we een oplossing zien zonder aanschaf van producten die beter of efficiënter is.
  2. Wij beloven niet wat we niet kunnen beloven. Dus nooit trucs met onderzoeken, cijfers of gekunstelde testrapporten.
  3. Blijvende betrokkenheid. Ook na levering en oplevering zijn we van de partij en denken mee in de praktijk.
  4. Service vinden wij vanzelfsprekend. Dat merkt u op veel manieren.
  5. Foutgarantie – en oplosgarantie.  Ook wij maken wel eens fouten, ook aal vinden we dat niet leuk. Maar we beloven dat we het oplossen wanneer dat gebeurt. Klinkt logisch toch?
  6. Samen werken- samen lachen- samen delen: dat geldt voor onze partners en opdrachtgevers.

 

TONN service producten

Uiteraard hebben we op onze producten ook technische garantie. Deze vind je bij de betreffende producten en uiteraard informeren wij je ook graag.

Bij ons krijg je geen rare voorwaarden. Want dan is het gemakkelijk om onwerkelijke garantie te geven. We proberen kleine lettertjes dan ook zoveel mogelijk te voorkomen. Want het gaat om oplossingen in de praktijk. Dus ook pas daar bewijst de TONN garantie zich.

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.