bel ons nu: 0513-648 299
 

Over TONN

Wij hebben een diepgewortelde overtuiging dat je de natuur voor je kunt laten werken.  Maar ook dat we op problemen afstevenen omdat de natuur geen ruimte meer krijgt. Als mensheid  verstikken wij de huid van de aarde met beton en andere vormen van bestrating. Langzaam aan worden de gevolgen onder- en bovengronds zichtbaar: snel afnemende biodiversiteit, wateroverlast en temperatuur.

Maar er zijn oplossingen! Die 360 graden mooi en goed zijn, ecologisch en economisch. Die passen in een circulaire economie en niet minder slecht zijn, maar meer goeds brengen. Ook daarom werken we graag samen en dragen we met trots onze partnerschappen uit en vertellen we ook graag over mooie projecten van bedrijven waar we mee samenwerken. Wij staan voor concepten die mensen in staat stellen de natuur voor zich te laten werken zonder comfort in te leveren. Onze focus ligt op buitenruimte, natuurlijk en praktisch. Wij werken veel met architecten voor gemeenten, bedrijven, organisaties en ontwikkelaars. Uiteraard staan wij ook klaar voor particulieren, want wat werken we graag mee aan mooie kleinere en persoonlijke projecten!

Wie?

Zoek je contact met ons, dan is de kans groot dat je Liesbeth of een van haar “crewmembers” treft. Naast  eigen activiteiten, klanten en specialismen, coördineert Liesbeth ook alle taken die we met partners oppakken. Wij vinden het gaaf om altijd met de mooiste concepten en beste combinaties te werken, waardoor opdrachtgevers altijd de voor hun beste oplossingen krijgen. Echt een onderneming van deze tijd, al zeggen we het zelf!

Aandeelhouders
De aandeelhouders van TONN b.v. zijn allen betrokken vanuit hun dagelijks vakgebied. Zo hebben we alle professionele kennis en ervaring in huis terwijl we toch compact kunnen blijven.

Het testpanel
De paarden hebben al meegewerkt aan menig uitprobeersel. Want betere “puntbelasters” bestaan er  bijna niet. Onze eigen richtlijnen gooien we overboord bij deze testen, zodat we zeker weten dat wat we u beloven ook werkelijk kan.

Maar daar blijft het niet bij; onze auto’s, buren, tractor; alles wordt gebruikt voor testen in het klein. Want natuurlijk hebben onze producten geweldige prestatiecertificaten en vertrouwen we onze ontwikkelaars. En hebben zij zich ook al royaal bewezen in projecten in binnen- en buitenland. Maar wij vinden dat je zelf moet voelen hoe het werkt en wat het doet. Want pas dan weten waar we u mee aan het werk zetten!

Partners
Wij staan altijd open voor goede samenwerking, eenmalig of structureel. Zolang we vertrouwen hebben in elkaars kwaliteit en er synergie en plezier is, denken wij dat we op deze manier de allerbeste prestaties leveren. Zo worden partners ook elkaars adviseur, ambassadeur en inspirator!

Duurzaamheid
Tijdens het ontwikkelen van de duurzame klimaatconcepten wordt uitsluitend gebruik gemaakt van materialen uit afvalstromen en van onuitputtelijke bronnen. De roosters van TONN zijn  CO2 neutraal geproduceerd. Na een gebruikscyclus zijn alle klimaatconcepten weer opnieuw inzetbaar. Door de unieke en innovatieve samenstelling van het materiaal kan hemelwater volledig infiltreren. Dit voorkomt overmatige belasting van het riool, realiseert bodemverbetering en zorgt voor biodiversiteit.

Kwaliteit
TONN staat voor een hoogwaardige en constante kwaliteit door het unieke modulaire systeem. Als innovator, adviseur en leverancier van verschillende concepten en producten willen wij betrokken zijn bij elk project. Wees niet verbaasd wanneer je een van ons ineens op de bouwplaats ziet. Voordat een concept op de markt gebracht wordt heeft er een uitgebreide testfase plaatsgevonden. Alleen de beste duurzame materialen worden ingezet bij het productieproces van de innovatieve ecologisch verantwoorde klimaatconcepten.

Innovatieve oplossingen
De concepten van TONN zijn altijd oplossingsgericht. Alle verhardingen die TONN biedt zijn eenvoudig te verwerken en gemakkelijk weer te demonteren. Daarom zijn de concepten ook zeer geschikt voor tijdelijke verhardingstoepassingen. Door de hoogwaardige kwaliteit is zware belasting mogelijk. Grondafvoer wordt tot een minimum beperkt, de bodem blijft intact en vaak is er zelfs geen fundering meer nodig.

Toekomst
Nu zijn wij aan zet: een enthousiast en ondernemend team dat haar sporen heeft verdiend op professioneel vlak. En dat zetten we vol in om een aantal concepten uit TONN b.v. te combineren met een aantal andere activiteiten.  Zodat we 360 graden duurzaam kunnen meewerken aan de opmars van een circulaire, waardevolle en mooie economie!

Kennismaken?

 

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.