bel ons nu: 0513-648 299
 

NLGreenlabel

Lodewijk Hoekstra, Nederlands bekendste tuinman (Eigen Huis & Tuin) en landschapsontwerper Nico Wissing, zijn de oprichters van NL Greenlabel, een platform voor bedrijven en organisaties die de buitenruimte blijvend willen verduurzamen.

Lodewijk & Nico: ‘Onze drijfveer is om een buitenruimte te creëren waarin het goed leven is en waarin de toepassing van duurzame materialen en producten vanzelfsprekend is. Het doel van NL Greenlabel is om zo de footprint van de inrichting van de buitenruimte te verminderen en de buitenruimte meetbaar te verduurzamen. Samen met het gerenommeerde  ingenieursbureau Royal HaskoningDHV is hiervoor een  duurzaamheidslabel ontwikkeld.

Inmiddels hebben tientallen Partners zich bij NL Greenlabel aangesloten en het gezamenlijke pakket gelabelde duurzame materialen, producten en diensten groeit gestaag. Ook de professional kan zich aansluiten als specialist op gebied van levende en duurzame  tuinen.

Betere keuzes maken en samen vol energie mooie dingen doen, dat trok ons aan in NLGreenlabel.

Waarom NLGreenlabel en TONN?

Inmiddels hebben we voor zowel de Bamboe X-treme als het lastverdelingssysteem TTE Eco Plus het NLGreenlabel A ontvangen. Dat betekent dat we zeer duurzaam gecertificeerde producten leveren en daar zijn we trots op!

Ga voor meer info naar www.nlgreenlabel.nl

NL Greenlabel: “voor een levende en duurzame buitenruimte”

Contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.