Staniastate: parkeer- en evenemententerrein

Waarom kiezen tussen gebruik en uitstraling?

Het bestaande parkeerterrein was regelmatig te klein en dat is ook niet vreemd als je de prachtige locatie eens bezocht hebt. Want wat ligt Staniastate prachtig te midden van een originele Roodbaard tuin. Dat vraagt om een natuurlijke en mooie oplossing die stijl verbindt met praktisch gebruik.

Zo ontstond er 2600 m2 extra parkeerterrein Staniastate. Gevolg: een natuurlijke drainage, een fijne uitstraling en een extra terrein voor CO2 binding en groen waar op geparkeerd kan worden en dat probleemloos kan worden ingezet voor evenementen. En het smaakte naar meer: enkele jaren later werd nog eens 500m2 toegevoegd.

Samen bepalen, samen werken, samen gebruiken

De gemeente, Staatsbosbeheer, inwoners en gebruikers stonden aan opdrachtgeverszijde aan het roer en zo ontstond een terrein van maar liefst 2600 m2 waar een gecombineerd gebruik van parkeren en evenementenorganisatie plaatsvindt.

TONN leverde materialen, Donker Groen realiseerde het project.

En nog een keer een stuk erbij voor Staniastate

Het paste zo goed dat we enkele jaren later nog een stuk mochten leveren. Dus ook voor jou ligt de groene loper uit naar je feest, trouwerij of ander evenement in of bij Staniastate.