bel ons nu: 0513-648 299
 

Opstelplaatsen TTE

Ramenwasinstallaties, opstelplaatsen nooddiensten: op zoek naar een alternatief voor traditionele bestrating of de ouderwetse graskei?

Het zorgt soms voor aardige hoofdbrekens: een natuurlijke uitstraling als wens, maar de ramen moeten wel gewassen kunnen worden. Eerder werd vaak toch gekozen voor traditionele bestrating of het compromis van graskeien. Die in mum van tijd scheef liggen omdat ze niet verbonden zijn en de ondergrond vaak gecomprimeerd wordt.

TTE-Hauptbroschuere_Doppelseiten_page8_image1

Geen compromis, ga voor de enige echte oplossing!

TTE voert water af, verdeelt de belasting en zorgt zo voor een levende bodem en een natuurlijke uitstraling bovengronds. Stevig genoeg om het materieel te dragen en de klappen op te vangen. Zo blijft de buitenruimte mooi en de ramen schoon.

Ook voor opstelplaatsen van ander materieel, zoals tractoren, is TTE de ongeëvenaarde oplossing en daar zijn we trots op.

U kunt het eenvoudig zelf beoordelen aan de hand van deze kenmerken:

  1. Een systeem dat werkelijk vertand is, kan in ieder geval de druk verdelen. Testen moeten uitwijzen hoeveel. Maar ieder systeem dat los of met haakjes of een andere bevestiging is verbonden, kan de druk niet verder verdelen dan het ene rooster.
  2. Voelt het systeem zwaar en degelijk? De randen moeten stevig zijn, zeker een centimeter en het rooster hoog genoeg. Een graskei voldoet zeker aan degelijkheid, maar scoort niet op punt 1; de belangrijkste reden waarom de graskei zo vaak scheef ligt.
  3. Kan het gras werkelijk groeien? Heeft het ondergronds voldoende lucht en vocht en wordt de wortel beschermd? Een graskei kan de wortel prima beschermen zolang het substraat ruim onder de rand blijft. Ondergronds is het echter een heel ander verhaal, zoals dat ook geldt voor de meeste kunststof grasroosters: de grond raakt verdicht ( zie punt 1) en het gras krijgt ondergronds te maken met zeer slechte omstandigheden.
  4. Vraag niet alleen naar goede testresultaten, kijk hoe het onder uw eigen voeten voelt. En jawel, probeer het met een auto! Lichte belasting moet kunnen, ook al zit er nog geen vulling in.

Informatieformulier TTE parkeren en meer

Dit is een toepassing van:

Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden van Tonn BV vind u hier: Algemene Voorwaarden 2016

Andere toepassingen van TONN

Camperplaats

Altijd mooie en groene camperplaats? Als camping-eigenaar wilt u het toenemend aantal camper-eigenaren natuurlijk ook een mooie plek bieden op uw terrein. Dan moet het veld wel voldoende draaglast hebben om Lees meer

Fundering tuinhuis, schuur en meer

Fundering tuinhuis met beton storten? Dat hoeft niet meer! Met het TTE lastverdelingssysteem creëert u eenvoudig en snel een fundering en vloer in één. In de afgelopen 15 jaar hebben Lees meer

Bermverharding – TTE

Op zoek naar een bermverharding die nauwelijks onderhoud vraagt waar graskeien verzakken?   Het is een uitdaging: bermen van kleinere wegen hebben vaak flink te lijden van het zware materieel Lees meer