Het verhaal van TAWWA

Het verhaal van TAWWA

Het verhaal van TAWWA 419 258 Tonn

Het verhaal van Tawwa begint heel lang geleden. De zon in het Hopi indiaans, bron  van leven, positief, krachtig. En de zon maakt een belangrijk deel uit van onze circulariteit.

De Hopi Indianen leven in en samen met de natuur, ze zijn er deel van. Ze gebruiken de kracht en mogelijkheden van de natuur en leven ook circulair. Eeuwenoud en de basis voor de toekomst. Dat was al reden genoeg voor ons om deze nieuwe productlijn met TAWWA GlobeGrid, TAWWA GreenGrid en de overige producten deze naam mee te geven.

Er zit echter ook nog een persoonlijk verhaal achter, want deze naam hebben we lang geleden al iemand gegeven. Onze 1e dochter heet Tawwa. Zij bleek na 23 weken stralende zwangerschap een nauwelijks levensvatbare trisomie te hebben en leeft dus niet. Maar het maakt ergens iets wakker van erfenis willen geven. We hadden die naam helemaal niet voor ogen toen we bezig gingen met de ontwikkeling van het rooster. Alle namen die we bedachten waren saai, te buitenlands of te Nederlands. Ze gaven geen energie en zeker niet opvallend en dat wilden we natuurlijk wel voor deze mooie stap. En zoals het vaak gaat, plopte dit op en het klopte. Door bovenstaande maar ook:  kinderen zijn de sleutel tot toekomst, leven, genieten, spelen en  gewoon doen.

TONN is voor ons een manier om mee te werken aan mooi en goed voor vandaag en voor morgen en daarna. Daarom stopt het niet bij het leveren van roosters met alle bijbehorende materialen. We delen onze tips voor leuk en duurzaam, zetten met veel plezier bedrijven en mensen in het zonnetje die mooie duurzame dingen doen. En wij willen kinderen met hun gezin weer laten zien  waar natuur over gaat en hoe leuk en creatief dat is. Met onze opdrachtgevers kijken wij hoe we dit soort expedities kunnen doen met gezinnen die echt een uitstapje nodig hebben dat ze kunnen overdoen. Bij wie even een andere omgeving en de kracht van de natuur de creativiteit aanzetten. Omdat het leuk is en omdat wij ook vinden dat we het met elkaar moeten doen, die zonnige toekomst creëren. En zo bouwen aan de mooiste erfenis van Tawwa.

Spreekt het je aan en wil je er meer over weten of meedoen? Dan horen we graag van je.

Nog even weten wie wij zijn? Check dan over ons